Így készüljünk a hólánc használatára

Mikor és hol tanuljuk meg a hólánc felszerelésének technikáját? Egyáltalán mikor kell felszerelnünk és hol szerezhetjük be? Cikkünkben ezekre a kérdésekre térünk ki. 

Ezek a tényezők befolyásolják a kötelező biztosítás díjszabását

Az autóval járó egyik legfontosabb kiadás az éves kötelező biztosítás, amelynek nehézsége, hogy évről évre változik az ára, és általában nem is lehet előre látni, hogy mennyibe fog kerülni. De mi alapján szabják meg a biztosítók ennek árát? Cikkünkben ezt mutatjuk be.

A forgalmi engedély száma, kódjai és cseréje

Milyen változásokat vezettek be 2023. január 1-től? Hol találhatjuk meg a forgalmi engedély számát, és mit jelentenek a kódok? Hogyan lehet lecserélni a dokumentumot? Cikkünkben ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk. 

Ilyen támogatásokat vehetünk fel zöld- és családi autókra

Az előrelátóbbak elektromos- vagy nagycsaládi autóban gondolkodnak, hiszen ezekkel a jövőben sokat spórolhatunk. Ráadásul az ilyesféle autók vásárlását az állam milliókkal támogatja. De milyen kedvezményekre, anyagi támogatásra számíthatunk pontosan, ha ilyen autót vásárolnánk? És mik a lehetőségeink? Cikkünkben ezeket a kérdéseket járjuk körül.

E-matrica árak 2023-ban

Sajnos a drágulás az autópályamatricákat sem kerüli el tovább, jövőre emelkednek az árak. Mutatjuk, mennyibe kerülnek majd a matricák 2023-ban!

Mi a teendő a jégverte autóval?

Hogyan védekezhetünk a jégveréssel szemben; mi a teendő, ha megtörtént a baj; illetve mikor jöhetünk ki jól, ha jégverte használtautóban gondolkodunk? Ezekre térünk ki cikkünkben.

Ez történik, ha a tűző napon parkolunk az autóval

A forróság nem csupán az embereknek, állatoknak és a növényvilágnak árt, bizony az autók is súlyos károkat szenvedhetnek, ha a tűző napon maradnak huzamosabb ideig. De mi történhet pontosan ilyenkor az autókkal? Cikkünkben ezt mutatjuk be.