Jelentősen drágultak idén az autók

Amennyiben a lízingstatisztikákat nézegetjük, nyugodt szívvel tapasztalhatjuk azt, hogy a tavalyi második negyedévhez képest jobb eredményeket mutat az idei negyedév, továbbá közel 100 milliárd forint értékben növekedett meg a lízingforgalom. Ez azonban csak azt jelenti, hogy jelentősen megdrágultak az autók.

Eredetiségvizsgálat Szombathelyen

Szombathelyi partnerünk több mint egy évtizedes tapasztalatát állítja az önök és a rendőrség szolgálatába minden egyes eredetiségvizsgálat alkalmával. Bár ezek nagy szavak, valóságtartalmuk igazolja őket. Legyen Ön is nyugodt megvásárolt autója előélete felől, és vizsgáltassa meg szakértővel a járművet!

Eredetiségvizsgálat Tamásin

A vizsgálat puszta ténye elriasztóan hat. Ha a tolvajok mégis próbálkoznak, tamási szakembereink nagy biztonsággal szűrik ki a lopott vagy valamilyen oknál fogva körözés alatt álló autókat.

Eredetiségvizsgálat Pakson

A paksi eredetiségvizsgáló állomásunkon szakértő kollégáink várják az autósokat. Hálózatunk a legkorábbi időktől végzi az eredetiségvizsgálatokat, és már akkor jelen voltunk a piacon, amikor még nem kellett Magyarországon megvásárolt autókra elvégeztetni a hitelesítést.

Eredetiségvizsgálat Nyíregyházán

izalommal merjük állítani, hogy Nyíregyházán – és a környékén – nem talál nálunk jobb, nagyobb tapasztalattal működő és megbízhatóbb eredetiségvizsgáló állomást. Cégünk 1998-ban, az eredetiségvizsgálatot kötelezővé tevő rendelet megjelenése után azonnal kibővítette tevékenységi körét ezzel a szolgáltatással.

Eredetiségvizsgálat Balatonföldváron

Ha a Balaton partján lakik, forduljon partnercégünkhöz bizalommal. Földvári kollégáink gyakorlata és tapasztalata a garancia, hogy az általuk kiállított papír a valóságot fogja tükrözni: ha köröznek egy autót, akkor azt; ha tiszta, akkor pedig ezt a tényt.

Eredetiségvizsgálat Veresegyházon

Veresegyházi eredetiségvizsgáló állomásunkon a szakembereink nagyjából fél óra alatt végeznek a járműve alapos vizsgálatával. A vizsgálat díja szabott, és, ha figyelembe vesszük, hogy milyen célt szolgál, mindenképpen jutányosnak nevezhető.

Eredetiségvizsgálat Vácon

Pest megye északi fele és Nógrád nyugati része egyaránt Vác vonzáskörzete. A Dunakanyar vidékéről váci eredetiségvizsgáló állomásunkon várjuk mindazokat, akik törvényben szabályozott kötelességüknek szeretnének eleget tenni, és eredetiségvizsgálatra vinni az autójukat.