Ingyenes gépjármű lekérdezés 2020

Jármű Szolgáltatási Platform

A jármű életút szolgáltató rendszer alapvető célja, hogy az ügyfelek (eladók és vevők) egy egységes felületen keresztül, ügyfélkapus hozzáféréssel, lekérdezhessék egy gépjármű adatait.

Eldőlt: bevezetik a dugódíjat Budapesten

Bp-i dugódíj vagy behajtási díj

Szinte biztos, hogy jön a dugódíj és a dízel üzemű autók és más járművek fővárosi használatát, legalábbis a városmagba történő behajtását is korlátoznák vagy tiltanák – 5 éves tervben gondolkodva.

Mi alapján válasszunk autós kamerát?

Menetrögzítő kamera

Autós kamera vásárlása előtt áll? Összeszedtük a fontosabb szempontokat, amelyek alapján érdemes menetrögzítő kamerát választani. A felhasználás módjától függ, hogy számunkra melyik a legjobb dashcam.

Autós változások Budapesten

Autózás Budapesten 2.0

Az új főpolgármester sok mindent megígért, kérdés, hogy ezeket az ígéreteket be is tudja-e majd tartani az új városvezető – ha valóban tartja a szavát, komoly kihívásokkal szembesülnek a főváros autósai.

Furcsa változások a műszaki vizsgán

Változások a műszaki vizsgán

Műszaki vizsgáztatást is végző autószerelőktől származó információk szerint nem várt szigorítás történt ezen a héten a személyautók műszaki vizsgáztatásának gyakorlatában.

7 személyes autók 2,5 milliós támogatással

7 személyes

Elérhető a 2,5 milliós nagycsaládos támogatás autóvásárlásra. Igaz, a terv kora tavaszi bejelentésének következtében szinte azonnal megugrottak a legolcsóbb hétszemélyes autók árai…