Autóhitel felvétele 2023-ban

autóhitel 2023

A lízingtől eltérően autóhitel felvétele akár önerő nélkül is lehetséges, és a gépjármű a hitelből történő vásárlás során azonnal a hitelfelvevő tulajdonába kerül.

Járműfinanszírozás cégek számára

járműfinanszírozás cégeknek

Amennyiben a korlátozásokkal érintett árucikkek vásárlását tervezzük, be kell érnünk a nem támogatott, ám ennek ellenére versenyképes ajánlatokkal.

Van-e a bérelt autóra biztosítás?

Mi a teendő, ha egy car sharing által bérelt autóval balesetet szenvedünk? Van-e erre biztosítás? Kinek mennyit kell fizetnünk? Cikkünkben ezt mutatjuk be.

Így készüljünk a hólánc használatára

Mikor és hol tanuljuk meg a hólánc felszerelésének technikáját? Egyáltalán mikor kell felszerelnünk és hol szerezhetjük be? Cikkünkben ezekre a kérdésekre térünk ki. 

Ezek a tényezők befolyásolják a kötelező biztosítás díjszabását

Az autóval járó egyik legfontosabb kiadás az éves kötelező biztosítás, amelynek nehézsége, hogy évről évre változik az ára, és általában nem is lehet előre látni, hogy mennyibe fog kerülni. De mi alapján szabják meg a biztosítók ennek árát? Cikkünkben ezt mutatjuk be.

A forgalmi engedély száma, kódjai és cseréje

Milyen változásokat vezettek be 2023. január 1-től? Hol találhatjuk meg a forgalmi engedély számát, és mit jelentenek a kódok? Hogyan lehet lecserélni a dokumentumot? Cikkünkben ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk.