Ilyen támogatásokat vehetünk fel zöld- és családi autókra

Az előrelátóbbak elektromos- vagy nagycsaládi autóban gondolkodnak, hiszen ezekkel a jövőben sokat spórolhatunk. Ráadásul az ilyesféle autók vásárlását az állam milliókkal támogatja. De milyen kedvezményekre, anyagi támogatásra számíthatunk pontosan, ha ilyen autót vásárolnánk? És mik a lehetőségeink? Cikkünkben ezeket a kérdéseket járjuk körül.

E-matrica árak 2023-ban

Sajnos a drágulás az autópályamatricákat sem kerüli el tovább, jövőre emelkednek az árak. Mutatjuk, mennyibe kerülnek majd a matricák 2023-ban!

Mi a teendő a jégverte autóval?

Hogyan védekezhetünk a jégveréssel szemben; mi a teendő, ha megtörtént a baj; illetve mikor jöhetünk ki jól, ha jégverte használtautóban gondolkodunk? Ezekre térünk ki cikkünkben.

Ez történik, ha a tűző napon parkolunk az autóval

A forróság nem csupán az embereknek, állatoknak és a növényvilágnak árt, bizony az autók is súlyos károkat szenvedhetnek, ha a tűző napon maradnak huzamosabb ideig. De mi történhet pontosan ilyenkor az autókkal? Cikkünkben ezt mutatjuk be.

Meddig drágulnak még a használtautók?

Az árak miatt kevesebb cég gondolkodik új autó vásárlásában, helyette körülnéznek a használtautó-piacon. Azonban itt is elrugaszkodott árakkal találkozhatnak szembe. Mi okozza a magas árakat és meddig fog még tartani? Cikkünkben ezt a kérdést járjuk körül.

Mikor éri meg a casco?

A saját autó számos extra kiadással is jár – magasan vannak a benzinárak, fizetnünk kell az adót és a kötelező felelősségbiztosítást; ki akarnak mindezek mellett még a cascóért is fizetni? Mutatjuk, kiknek érdemes!

Baleset bérelt autóval. Mi a teendő?

A közösségi autómegosztóknak köszönhetően egyre többen vezetnek nem saját autót. De mi a teendő, ha egy ilyen autóval szenvedünk balesetet, vagy véletlenül kárt teszünk benne? Cikkünkben erre igyekszünk választ találni.