A dokumentum email címére történő elküldésével Ön tudomásul veszi, illetve lefogadja az alábbiakat:

A weboldalak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jog fenntartva. A http://gepjarmu-adasveteli-szerzodes.hu weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a http://gepjarmu-adasveteli-szerzodes.hu tulajdonosa jogosult.

Ezen weboldalakon található tartalom a létrehozó tulajdonát képezi. A http://gepjarmu-adasveteli-szerzodes.hu weboldal tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A http://gepjarmu-adasveteli-szerzodes.hu azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa, illetve megtekintse.

A http://gepjarmu-adasveteli-szerzodes.hu weboldal tulajdonosa nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez weboldalai kapcsolódnak. Tájékoztatjuk, hogy a tulajdonos szolgáltatásaira és termékeire vonatkozó, és az Ön érdeklődésére számot tartó ajánlatokról tájékoztathatják Önt, és ezzel összefüggésben – kizárólag az Ön alábbiak szerinti kifejezett és önkéntes hozzájárulása esetén – erről szóló reklámot küldhetnek Önnek.

A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (a továbbiakban: Reklámtv.) rendelkezéseinek megfelelően a tulajdonos közvetlen megkeresés módszerével, így különösen elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján, abban az esetben küld reklámot Önnek, amennyiben ahhoz Ön előzetesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárult. Felhívjuk figyelmét, hogy a hozzájárulás önkéntes. A tulajdonos az Ön hozzájáruló nyilatkozatáról és az ahhoz kapcsolódó személyes adatairól nyilvántartást vezet. A nyilvántartásban rögzített adatokat (név, email, feliratkozás dátuma, IP) kizárólag a Reklámtv. rendelkezéseinek megfelelően, hozzájáruló nyilatkozata visszavonásáig kezeljük.

A fentiek ismeretében hozzájárulok ahhoz, hogy a jövőben emailben vagy telefonon vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján a http://gepjarmu-adasveteli-szerzodes.hu weboldal tulajdonosa a jelen dokumentumban közöltek szerint reklámot közöljön Velem, továbbá tudomásul veszem, hogy a hozzájárulás bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonható.

Az oldalról letöltésre kerülő dokumentumokat a http://gepjarmu-adasveteli-szerzodes.hu weboldal tulajdonosa biztosítja.