Eredetiségvizsgálat Sződligeten

Nagyon sajnálatosnak kell tartanunk, hogy Vácon nincs híd a Dunán. Így fordulhat elő az, hogy a Duna jobb partján levő települések légvonalban akár csak pár száz méterre vagy legfeljebb pár kilométerre méterre vannak Sződligettől, mégsem vihetik oda az autósok járművüket eredetiségvizsgálatra.

Ezzel együtt Sződligetnek elég komoly vonzáskörzete van, és olyan jelentős települések is a sződligeti eredetiségvizsgáló állomáshoz tartoznak, mint Göd és Dunakeszi. Az autósokat arra biztatjuk, hogy a hálózatunkba tartozó állomásokat részesítsék előnyben, ha a Duna bal partján, Sződliget környékén élnek. Partnereinket ugyanis folyamatosan ellenőrizzük, elvárjuk tőlük a hibátlan, megfellebbezhetetlen működést, és természetesen elfogadhatatlan a felületes munkavégzés – még kevésbé fordulhat elő, hogy hagyják magukat megvesztegetni. Ezzel nem csupán börtönbüntetést kockáztatnának, hanem egész országos hálózatunk hírnevét tennék tönkre. (Ne gondoljuk, hogy egy eredetiségvizsgáló állomáson nem jelennek meg olyanok, akik némi pénz ellenében szeretnének hamis igazolást kiállítatni az általuk lopott autóhoz!)

Sződligeti eredetiségvizsgáló műhelyünk megfelel a legmagasabb követelményeknek. Partnerhálózatunk tagjait szerencsére vagy – szeretnénk azt hinni – jó emberismeretünk és a folyamatos ellenőrzésnek köszönhetően mindeddig sikerült úgy kiválasztani, hogy nem tapasztaltunk kilengéseket a részükről. Ha a Qantas légitársaság hirdetheti azzal magát, hogy az elmúlt száz évben nem volt balesetük, akkor hadd reklámozzuk magunkat azzal, hogy partnerhálózatunkban még nem tártak fel egyetlen bűncselekményt sem.

Ezek után talán nem kell részletesebben indokolnunk, hogy miért érdemes az autósoknak a mi hálózatunkba tartozó sződligeti eredetiségvizsgáló műhely szolgáltatását igénybe venni. Ellenőrzött, megbízható partnerünk kiváló és megbízható munkát végez. Bízzon bennünk, bízza ránk!