Eredetiségvizsgálat Székesfehérváron

Fejér megyében a megye székhelyén és további két településen várják partnereink az eredetiségvizsgálatra érkező autósokat. Hálózatunk állomásai lefedik az egész megyét – Fejér észak-nyugati sarkában Móron, dél-keleti részén Baracson, középső területén pedig Székesfehérváron várjuk az eredetiségvizsgálatra érkezőket.

Fehérváron működő partnereink használt autó kereskedelemmel, szervizeléssel, új autók kereskedelmével és műszaki vizsgáztatással is foglalkoznak, vagyis teljes körű szolgáltatást nyújtanak a hozzájuk betérőknek. Ha Ön autót vesz, balesetet autót javít vagy éppen korábban a forgalomból kivont járművét szeretné ismét forgalomba állíttatni, akkor eredetiségvizsgálatot kell végeztetnie. (Balesetből eredő károk javítása után csak akkor, ha a javítás során kicserélik az autó egyedi azonosítóját tartalmazó elemek valamelyikét vagy a motort.)

Az eredetiségvizsgálat során székesfehérvári kollégáink megtekintik az autó egyedi azonosítóit, összevetik azokat a központi adatbázisban található adatokkal. Ezután megvizsgálják az autót, hogy valóban megfelel-e az eredetiségvizsgálat során teljesítendő összes kritériumnak. Ha igen, akkor a kocsi tulajdonosa papírt kap a sikeres eredetvizsgáról, és ezután az okmányirodában elvégezheti az összes szükséges papírmunkát.

Székesfehérváron az eredetvizsgálat sokkal gyorsabban zajlik, mint az okmányirodai ügyintézés, ezért, ha hozzánk fordul, érdemes már korábban időpontot kérnie az egyéb ügyek intézéséhez az Önhöz legközelebb eső okmányirodában. Mi gyorsan és garanciával dolgozunk: ha az eredetiségvizsgálat után akár évekkel kiderül, hogy az autóval valami probléma van, a biztosító kifizeti Önnek a kárt – vagyis, lényegében, az esetleg elkobzásra kerülő autó vételárát.

Forduljon nyugodtan székesfehérvári partnereinkhez, ha garantált, biztosítással fedezett eredetvizsgálatot szeretne végeztetni! A vizsgálat kötelező, elmulasztása esetén a járművet nem lehet forgalomba helyezni!