Eredetiségvizsgálat Nyíregyházán

Szabolcs megye központjában, Nyíregyházán, a legjobb, leginkább felkészült és legjobban megbízható eredetiségvizsgáló állomáson várjuk a kedves ügyfeleket!

Bizalommal merjük állítani, hogy Nyíregyházán – és a környékén – nem talál nálunk jobb, nagyobb tapasztalattal működő és megbízhatóbb eredetiségvizsgáló állomást. Cégünk 1998-ban, az eredetiségvizsgálatot kötelezővé tevő rendelet megjelenése után azonnal kibővítette tevékenységi körét ezzel a szolgáltatással. Mi voltunk az elsők a megyében, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ne csak időben, de a szolgáltatás minőségében is elsők legyünk Szabolcs-Szatmárban.

Kollégáink az eredetiségvizsgálaton túl egyéb biztonságtechnikai szolgáltatásokkal is foglalkoznak, így szakértelmükhöz és elkötelezettségükhöz nem férhet kétség. Ügyfeleink – sőt visszatérő ügyfeleink – egyre növekvő száma mutatja, hogy az általunk végzett munkával elégedettek a hozzánk fordulók. Az autóeladások száma az elmúlt években Magyarországon csökkent, azonban a munkánk nem lett kevesebb. Ez világos visszajelzés volt az autósok részéről: Nyíregyházán és Szabolcsban jó hírnek örvendünk, és ha valaki minőségi szolgáltatást szeretne, akkor hozzánk kell fordulnia.

Az eredetiségvizsgálat hatósági áras, ezért a kóklerek ugyanannyi pénzt kapnak érte, mint a mi szakembereink. Vannak, akiket a fix profit ellustít, mi azonban nem engedhetjük meg magunknak, hogy tévedjünk, mivel szakmai hitelünk és hírünk sokkal előrébb való, mint a gyors haszonszerzés. Már több mint két évtizede jelen vagyunk Nyíregyházán, és nem akarjuk saját magunk alatt vágni a fát azzal, hogy felületes munkával elriasztjuk a vevőket, és kiürítjük a műhelyünket. Azt valljuk: a további fejlődés záloga a kiváló munka. Ezért a legjobbra törekszünk, akár eredetiségvizsgálatról van szó, akár a profilunkba tartozó más szolgáltatásokról. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen az érdekeink megegyeznek: ügyfeleink és mi is a legjobb minőségben vagyunk érdekeltek!