Eredetiségvizsgálat Móron

Fejér megye észak-nyugati részén élő kedves ügyfeleinket Mór városi eredetiségvizsgáló partnerünknél várjuk korrekt árakkal, felkészült személyzettel, biztosított eredetiségvizsgáló állomással.

Ha Ön Fejér megye északi részén él, nem kell  elzarándokolnia Székesfehérvárra az eredetiségvizsgálat miatt. Látogasson el inkább Mórra, ahol bizonyára rövidebb határidővel és várakozási idővel tudja elintézni a kötelező eredetiségvizsgálatot, mintha a megyeszékhelyen próbálkozna.

Móri partnerünk nem csupán eredetiségvizsgáló állomás, hanem egyben autószerviz és autósbolt is. Tapasztalt kollégáink műszaki vizsgára is felkészítik az autóját, vagyis, ha Ön például külföldről hozott be autót, és szüksége lenne a magyar papírokra, móri állomásunkon és műhelyünkben gyorsan, egy helyen elintézheti az átíráshoz szükséges ügyek legfontosabbjait: az eredetiségvizsgálatot és a műszaki vizsgát.

A móri okmányiroda ráadásul mindössze néhány száz méterre van az eredetiségvizsgáló állomástól, így Ön a lehető leggyorsabban, különösebb procedúrák nélkül intézheti az átírással, vizsgáztatással, rendszámigényléssel stb. kapcsolatos összes ügyet.

Ne feledje: az eredetiségvizsgálat nem csupán lehetőség, de a 90-es évek vége óta kötelezettség is! A megvásárolt autó tiszta múltját bizonyító igazolás nélkül az ormányirodai ügyintézést el sem tudja indítani az új tulajdonos!

Ne töltse az idejét a bürokrácia útvesztőiben: ha Fejér megye északi részén él, látogasson el móri eredetiségvizsgáló állomásunkra, foglaljon időpontot az okmányirodába és hozzánk is, és intézze el az átírással kapcsolatos ügyeket egy füst alatt. Felkészült, tapasztalt és szakértő szerelők várják Önt, és ha az eredetiségvizsgálat során bármilyen egyéb hibát feltárnak, természetesen felhívják rá a tulajdonos figyelmét. Így Ön a vizsgálat elkészülte után bármikor visszatérhet móri partnerünkhöz, hogy autóját tökéletes állapotba hozassa. Éljen a lehetőséggel, és kösse össze a kötelező eredetiségvizsgálatot az autója állapotának alapos felmérésével! Móri műhelyünk várja Önt!