Eredetiségvizsgálat Gyálon

Budapest környékén számos eredetiségvizsgáló állomás tartozik a hálózatunkba. Gyál teljesen egybeépült Budapesttel, így az itteni műhelyünkben nem csupán a gyáli, üllői, vecsési, ócsai lakosokat várjuk, hanem a 23. kerületieket is. Felhívjuk figyelmüket, hogy az árazás Pesten és vidéken is azonos, a szolgáltatás színvonala pedig természetesen egyformán kiemelkedő!

Gyáli partnerünk gyors és szakszerű szolgáltatást nyújt minden kedves ügyfelének. Az eredetiségvizsgálat során kollégáink meggyőződnek róla, hogy a hozzájuk bevitt autó nem áll-e a körözés alatt. Természetesen egy korábbi bűncselekmény elkövetői mindent megtesznek, hogy az autóról ne derüljön ki, hogy a rendőrség keresi. Kollégáinknak fő feladata tehát az, hogy észrevegyék, ha korábban megpiszkálták a motorszámot, az alvázszámot stb. tartalmazó elemeket. Ez tulajdonképpen ugyanaz, mint amikor valaki hamis névre bissau-guineai útlevelet csináltat magának – a cél mindkét esetben valamilyen bűncselekmény nyomainak eltüntetése hamis azonosítók segítségével.

Az eredetiségvizsgálat lényege tehát, hogy kiszűrjük a lopott, bűncselekmények során használt autókat. Természetesen tudjuk, hogy az ilyen autókat sokszor az út mellett hagyják, vagy éppenséggel szétszedik és értékesítik – azonban ne feledjük, hogy ez pontosan az eredetiségvizsgálat miatt van így! Gyáli állomásunk egy láncszem abban a hálózatban, amely 1998 óta próbálja visszaszorítani az autólopások számát – hatalmas sikerrel. Figyelemre méltó tény: az eredetiségvizsgálat bevezetése óta az autólopások száma – kisebb megingásokkal, ez igaz – de folyamatosan csökken, és ma már „csak” harmad annyi autót lopnak el évente, mint a 90-es évek végén.

Gyáli kollégáink már régi motorosok a szakmában, így Ön nyugodtan rájuk bízhatja autóját. Az eredetiségvizsgálat roncsolásmentes vizsgálat, tehát az autóján nem hagy semmilyen nyomot. Egy igazi szakember az autó karosszériájának megsértése nélkül is meg tudja állapítani, hogy a kocsi előélete tiszta-e. Nem biztos, hogy kiderül, mi volt az autó eredeti motorszáma, alvázszáma stb., de gyáli kollégáink biztosan meg tudják állapítani, hogy a jármű  azonosítói igaziak vagy hamisak.

Gyáli eredetiségvizsgáló állomásunk biztosítással rendelkezik, mint az összes többi állomásunk is, így tévedés esetén Önt nem éri kár.