Eredetiségvizsgálat Baracsban

Eredetiségvizsgáló állomásunk Fejér megye délkeleti csücskében található, ideális helyen, ha ön Dunaújvárosban vagy a környékén lakik (sőt esetleg Tolna megye északi részén vagy Bács-Kiskunban a Duna partján), és nem szeretné, ha a túlzsúfolt, városi eredetiségvizsgáló állomásokra kapna csak időpontot.

Baracs faluban levő partnerünk eredetiségvizsgáló műhelye Dunaújvárostól alig pár percre található, vagyis autóval pillanatok alatt elérhető. Baracs nagy előnye Dunaújvárossal szemben, hogy a szolgáltatások lényegében azonnal elérhetők. Önnek nem kell hetekre előre gondoskodnia az időpontkérésről, nem szükséges órákat várnia az állomáson valamilyen előre nem látott probléma miatt, hiszen a városi állomásokhoz képest nálunk sokkal kevesebb autó fordul meg. Ez a garancia arra is, hogy baracsi kollégáink a legjobb munkát végzik: nem futószalagon gyártják az eredetiségvizsgálatot igazoló dokumentumokat, hanem valóban van idejük megvizsgálni a hozzájuk érkező autókat.

Fejér megyében több helyen is rendelkezünk állomásokkal, Székesfehérváron többel is, hogy gyorsítsuk az eredetiségvizsgálatot, de a gyors ügyintézés egyik helyen sem mehet a minőség rovására! Fejér megyei eredetiségvizsgáló hálózatunkba csak olyan állomások kerülhetnek be, amelyek megfelelnek az általunk támasztott követelményeknek. Ezek közül a legfontosabb, hogy a szolgáltatást nyújtó cégnek biztosítással kell rendelkeznie. Az eredetiségvizsgálatot általában mindenki nyűgnek érzi. Ha ráadásul kiderül a vizsgálat során, hogy a megvásárolt autó pl. lopott, akkor még rendőrségi vegzatúra is követi a szerencsétlen vásárlást. Fejér megyei és ezen belül is székesfehérvári, móri és baracsi partnereink viszont biztosított állomások, hogy amit lehet, mentsenek az ügyfél helyett: ha később kiderül egy járműről, hogy lopott, és megfelel az összes feltételnek, akkor az elkobzott autó árát visszakapja a tulajdonos.

Ne bízza kóklerekre és megélhetési vizsgálókra az eredetiségvizsgálatot. Látogassa meg baracsi partnerünket Fejér megyében, és vegye igénybe garantált szolgáltatásait!