Eredetiségvizsgálat Balatonföldváron

Somogy megye északi felében a Balaton partján, a köröshegyi, gyönyörű (és meglehetősen drága) völgyhídtól nem messze, Balatonföldváron várjuk kedves ügyfeleinket. Amíg mi elvégezzük a vizsgálatot műhelyünkben, Ön sétálhat egyet a magyar tenger partján, amely nem csak nyáron, a legnagyobb hőségben nyújt felfrissülést, de látványa az év bármelyik napján gyönyörködteti a szemet és a szívet.

Szakértő vizsgálóink a legjobb minőségű, alapos szolgáltatást nyújtják Önnek. Hadd mutassuk be, hogy mivel is foglalkozunk pontosan, hiszen sokan nem tudják, hogy mi az eredetiségvizsgálat.

Az eljárás lényege, hogy az eredetiségvizsgálat során megtekintik az autó egyedi azonosítóit. Ez három azonosítót jelent: a motorszámot (amely a motoron található), az alvázszámot (amely jellemzően a motortérben van valahol beleütve a karosszériába) és a típustáblát (ez pedig egy matrica, amelyet az első ajtó mögé szoktak ragasztani). A vizsgálat „csupán” annyi, hogy megnézik, a három azonosító tényleg az adott autóhoz tartozik-e. Azonban ezzel mindenki tisztában van, a tolvajok is, tehát az ő céljuk az, hogy elhitessék: az azonosítók tényleg az adott autóhoz tartoznak. Tulajdonképpen az tehát az eredetiségvizsgálat lényege, hogy a vizsgálatot végző személy megnézi: eredetiek-e a számok és a tábla. Az eredetiségvizsgálat bevezetése előtt ezzel senki sem foglalkozott, egy lopott autót egyszerűbben lehetett értékesíteni. Most azonban az autó ellopása után az egyedi azonosítókat is cserélni „kell”. Nem véletlen, hogy a gépjárműlopások száma folyamatosan csökken az eredetiségvizsgálat elrendelése óta.

Visszatérve balatonföldvári műhelyünkre: szakértő kollégák várják Önt és járművét. Ha a Balaton partján lakik, forduljon partnercégünkhöz bizalommal. Földvári kollégáink gyakorlata és tapasztalata a garancia, hogy az általuk kiállított papír a valóságot fogja tükrözni: ha köröznek egy autót, akkor azt; ha tiszta, akkor pedig ezt a tényt.