Eredetiségvizsgálat Veresegyházon

Autót vásárolt? Forgalomból kivont járművét szeretné újból legálisan használni? Balesete volt, és járművén javították a tűzfalat? Motort cseréltek az autójában? Akkor Önnek eredetiségvizsgálatra kell vinnie az autóját, mielőtt újra használni kezdené!

Ha Veresegyházon vagy a település körzetében él, máris tudjuk a leggyorsabb és legjobb megoldást: hozza el járművét eredetiségvizsgáló-hálózatunk veresegyházi állomására, és legyen túl mielőbb a kötelező – de semmiképpen sem felesleges! – procedúrán.

Veresegyházi eredetiségvizsgáló állomásunkon a szakembereink nagyjából fél óra alatt végeznek a járműve alapos vizsgálatával. A vizsgálat díja szabott, és, ha figyelembe vesszük, hogy milyen célt szolgál, mindenképpen jutányosnak nevezhető. Az eredetiségvizsgálat célja ugyanis, hogy védje az autókat – persze nem ugyanaz, mint egy indításgátló vagy a pontozásos DNA módszer, de mindenképpen hatékony. Nem véletlen, hogy az autólopások száma jelentősen visszaesett a kötelező eredetiségvizsgálat bevezetése utáni években, és kisebb ingadozásoktól eltekintve nem is ment vissza az 1998 előtti szintre. Akkoriban döbbenetes számot ért el az autólopások száma: több mint napi 60 járművet loptak el, vagy naponta és megyénként hármat-hármat. (A legveszélyesebb terület Budapest és a Balaton környéke volt – sajnos az autólopások számának csökkenésével együtt is ugyanezek a legfertőzöttebb környékek, érthető okokból.) Mára ez a szám évi 7000 alá csökkent, vagyis naponta egy autót lopnak el minden megyében –vagyis sokkal kisebb az esélye annak, hogy éppen az Ön autóját lovasítják meg a használt autókra vagy autóalkatrészekre specializálódott tolvajok.

Reméljük, hogy veresegyházi eredetiségvizsgáló állomásunk a maga lehetőségeivel és munkájával hozzájárult a statisztikák szépüléséhez. Ami ebben az esetben semmiképpen sem jelenti a statisztikák kozmetikázását… A hálózatukba tartozó felügyelőink értékelése szerint a veresegyházi eredetiségvizsgáló állomás kollégái hibátlanul végzik a munkájukat, ezért merjük ajánlani magunkat és őket. Ha tehát Ön Csomádon, Őrbottyánban, Erdőkertesen, Veresegyházon vagy a környéken él, és eredetiségvizsgáló állomást keres, ne kutakodjon tovább. Válassza megbízható, ellenőrzött műhelyünket!