Eredetiségvizsgálat Szigetszentmiklóson

Budapest környékén több eredetiségvizsgáló állomásunk is található, amely részint az adott települést, a környékét és Budapest közeli részeit szolgálja ki. Előfordulhat, hogy a fővárosban nem tudják Önt adott határidőn belül fogadni, és ezért valamelyik környéki településen kell eredetiségvizsgáló állomást keresnie.

Ha és Pest déli részén él, és az adott kerületben nem talál olyan állomást, amely gyorsan elvégezné a vizsgálatot, mindenképpen hívja fel szigetszentmiklósi partnerünket, és kérjen időpontot. Ugyanitt várják a helyi, és természetesen a taksonyi, a dunaharaszti és a Szigetszentmiklós közelében levő települések autósait is.

Minőségi kifogások nem merülhetnek fel egyetlen műhelyünkkel szemben sem, legyenek azok fővárosiak vagy vidékiek. Hálózatunkba csak olyan eredetiségvizsgáló állomások kerülhetnek be, amelyek megfelelnek az általunk támasztott, legmagasabb követelményeknek. Szakmai szempontból és hitelesség tekintetében is kifogástalan működést kell garantálniuk, és természetesen ugyanilyen fontos a megszerzett szakmai tapasztalat is. Két műhely soha nem lehet egyforma (ez legfeljebb olyan áltermékeket árusító helyek esetén fordulhat elő, mint a gyorsétteremláncok), de amennyire lehet, ugyanazt a minőséget és ugyanazokat a körülményeket garantálja szigetszentmiklósi állomásunk, mint bármely más eredetiségvizsgáló a hálózatunkból, legyen az ország bármelyik városában vagy falujában.

A bemutatkozás után hadd indokoljuk pár mondatban azt is, hogy miért van szükség eredetiségvizsgálatra hazánkban. Az autólopások száma a szocializmus idején érhetően igen alacsony volt, bár ekkor sem volt ismeretlen. A rendszerváltozás után évről évre egyre több autónak kelt lába, de 1998-ig kellett várni az eredetiségvizsgálatot bevezető rendeletre. A vizsgálat célja tehát az volt, hogy csökkentsék az autólopások számát, és így növeljék Magyarországon az általános vagyonbiztonságot és az állampolgárok biztonságérzetét. Az eredmények önmagukért beszélnek. Bár jóval több az autó ma, mint a 90-es években, az autólopások száma az akkori csúcsértéknek a harmadát teszi ki – bizonyos években még azt sem éri el. Ez egyértelműen az eredetiségvizsgálatot előíró rendelet – és az eredetiségvizsgálatot végző szakemberek dicsérete.

Szigetszentmiklósi állomásunk a kezdetektől jelen van az eredetiségvizsgálók piacán, és több mint egy évtizede segíti a rendőrök és akadályozza a bűnözők munkáját. Tapasztalatuk a legjobb ajánlólevél, ha Ön Budapesttől délre keres magának eredetiségvizsgáló állomást.