Eredetiségvizsgálat Szegeden

Csongrád megyének legalábbis három központja van. Akár történelmi, akár fontossági szempontból nézzük az itteni városokat, az egykori megyeszékhelyek mindenképpen a megye legfontosabb csomópontjai. Ezért is vettünk fel partnereink közé egy eredetiségvizsgáló állomást Makón, egyet Hódmezővásárhelyen és – természetesen – egyet a megye központjában, hazánk egyik kiemelkedő városában, Szegeden.

Szegedi és Hódmezővásárhelyi partnerünk egy cég két állomása. Partnerünk honosítással, biztosítással, használt autók értékesítésével, műszaki vizsgáztatással is foglalkozik. Szegeden az eredetvizsgálatot végző partnerállomás már több mint tíz éve várja a kedves ügyfeleket. Partnerünk a legjobb minőségben szolgálja ki a hozzá forduló ügyfeleket. Ez vonatkozik a műszaki vizsgáztatásra, az átírás és a honosítás ügyintézésére és az ezzel szigorúan és törvénnyel rendelten összefüggő eredetvizsgálatra.

Szegedi telephelyünkön Önök a leggyorsabb és szakértő által nyújtott szolgáltatást vehetik igénybe. Eredetiségvizsgáló kollégáink szakértelemmel, gyorsan és megbízhatóan végzik a munkájukat. A megyeszékhely legjobb eredetiségvizsgáló műhelyében Ön sem fog csalódni, ahogyan idáig egyetlen esetben sem derült ki, hogy kollégáink elnéztek volna egy járművet, és később a tulajdonosnak rendőrségre kellett menni az eredetiségvizsgálók felületes munkája miatt. A partnereink körébe tartozó cégeknél elengedhetetlen, hogy feddhetetlenek legyenek és hibátlanul dolgozzanak, hiszen egyetlen tévedésük milliókba kerülhet, és emberi sorsokat tehet tönkre. Senkinek nem hiányzik, hogy az autóját elkobozzák, emellett ráadásul rendőrségre és bíróságra kelljen járnia akár hónapokon vagy éveken át (sajnos erre jó pár példa van). Szegedi partnerünkről tudni kell, hogy biztosított eredetiségvizsgáló állomás, vagyis ha esetleg előfordulna, hogy valamilyen trükkel a tolvajoknak sikerül átejteni őket, az Ön pénze akkor sem veszik el. Ugyanis ha Ön bajba keveredik a nem valós eredetiségvizsgálat miatt (vagyis mondjuk két év múlva kiderül, hogy az autó, amit leigazoltunk, lopott és körözik), akkor a hibánkért vállaljuk a felelősséget, és megtérítjük Önnek az autója árát. Igyekszünk 100%-osan dolgozni, de emberek vagyunk. Viszont a hibákért vállaljuk a felelősséget!