Eredetiségvizsgálat Szadán

Szada Gödöllő és Veresegyház között helyezkedik el, ami első látásra nem előny, hiszen a két jelentősebb település elszívhatja a kisebb falutól a tőkét és a tudást – ami vonzóvá tesz egy települést.

Azonban Szada képes kihasználni a helyzetét, és ahelyett, hogy az őt közre fogó városok szorításában vergődne, előnyére fordítja fekvését. Ezt látjuk eredetiségvizsgáló állomásunkon is, amely ahelyett, hogy kis forgalmat bonyolítana le, és fokozatosan ellehetetlenedne, folyamatosan impozáns ügyfélszámokkal dicsekedhet.

Ennek a hátterében nyilván jó hírük állhat – és az a tény, hogy az autósok esetleg nem akarnak várni egyetlen napot sem az eredetiségvizsgálatra, tehát a két város helyett (ahol kiváló minőségben dolgozó kollégáink várják az eredetiségvizsgálatra jelentkezőket) inkább a közeli faluban intézik el a vizsgát.

Természetesen nem kell attól tartaniuk, hogy szadai eredetiségvizsgálónk nem felelne meg a legszigorúbb követelményeknek pusztán azért, mert egy faluban, és nem nagyobb városban található. Amikor az állomás hálózatunk tagja lett, vállalt bizonyos feltételeket, és amíg ezeknek megfelel, addig mi garantáljuk, hogy kollégáink kiváló munkát végeznek. Az ellenőrzés folyamatos, állandóan kapcsolatban vagyunk a hálózatunkba tartozó tagállomásokkal, így nem kell attól tartania, hogy hozzánk fordul és rossz minőségű szolgáltatást kap.

Szadai szakértőink régóta tartoznak felkészült csapatunkba. Műhelyükben nem csupán eredetiségvizsgálattal, hanem általános szervizeléssel is foglalkoznak. Hírnevüket pontosságuknak és megbízhatóságuknak köszönhetik. Reméljük, nemsokára Önt is meggyőzhetjük arról, hogy állomásunk a legmagasabb igényeket is ki tudja elégíteni!