Eredetiségvizsgálat Sülysápon

Budapest és Szentmártonkáta között, a 31-es úton mindössze egyetlen eredetiségvizsgáló állomás található, az út sülysápi szakaszán, a nemrég városság avatott település központjától talán egy kilométerre.

Sülysápon, annak ellenére, hogy a kisebb városok közé tartozik, legalább három autószerelő, legalább három karosszériás, de mindössze egyetlen eredetiségvizsgáló található. Az állomáson kizárólag eredetiségvizsgálattal foglalkoznak. A Sülysáp vonzáskörzetébe tartozó településeken több mint 20000 ember él, és ez az jelenti, hogy az állomáson folyamatos az élet – nincsenek túlterhelve, ugyanakkor több napos üresjáratokra sem panaszkodhatnak. A mobil eredetiségvizsgálat megszüntetése óta egyébként is minden műhelyben több lett az ügyfél, hiszen ahová korábban ki lehetett szállni, onnét most be kell kéretni az autót – ez azonban a vizsgálatok minőségének bizonyosan nem ártott. Bizonyítja ezt az a tény, hogy sülysápi szakértőink régóta végzik munkájukat az ügyfelek legnagyobb megelégedésére. Szakmai tapasztalatuk immár több mint egy évtizedre nyúlik vissza, és büszkén mondhatják magukról, hogy az ország első eredetiségvizsgáló állomásai között ők is ott voltak – ezzel együtt pedig hálózatunk legkorábbi tagjai közé tartoznak.

Sülysáp közelében a szomszéd faluban, Tápiószecsőn található a legközelebbi műszakivizsga-állomás, az okmányiroda pedig Nagykátán, ami mindössze tizenöt percre van eredetiségvizsgáló állomásunktól. Ez azt jelenti, hogy ha Ön használt autót vásárol vagy régi autóját vissza akarja helyezni a forgalomba (általában ezek miatt megyünk eredetiségvizsgálatra), gyorsan, különösebb utazgatás nélkül mindent elintézhet. Ne feledje el beszerezni az okmányiroda meglátogatása előtt az összes dokumentumot, amire szüksége lehet. Kezdje az autóvásárlás utáni procedúrát Sülysápon, az eredetiségvizsgálattal, ami a legrövidebb teendője lesz, hiszen mindössze harminc percet vesz igénybe. Miután kollégáink kiállították az igazolást, a többi papírral indulhat is a szomszédos településekre, hogy valóban birtokba vegye tisztázott előéletű autóját. Ha nyugodt szeretne lenni a jármű múltja felől, csakis biztosított eredetiségvizsgálóhoz forduljon, aki anyagilag is helytáll az esetleges tévedéseiért. A 31-es út Pesthez közeli szakaszán sülysápi partnerünk a legjobb megoldás!