Eredetiségvizsgálat Solymáron

Elképzelhető, hogy Budapesten nem tud elég gyorsan eredetiségvizsgálatot végeztetni, mert az állomások csak két-három napos határidővel tudnák vállalni a vizsgálatot. Pest környékén a partnerhálózatunkba tartozó állomások gyorsan ki tudják elégíteni az ügyfelek igényeit. Ha Ön Budán él, és a budai eredetiségvizsgáló állomásokra nem kapott elég közeli időpontot, keresse fel solymári állomásunkat. Mivel a település Budapesttől mindössze néhány kilométerre található, lényegében nem kell többet mennie Solymárig, mintha Budáról átmenne valamelyik rákosi kerületbe – vagy még annyit sem.

Solymári eredetiségvizsgáló állomásunk körzete nem csupán Budára nyúlik be, hanem Magyarország leggazdagabb területének településeit is felöleli. Solymárra hozhatják tehát autóikat a Pilisből, Pátyról, Telkiből stb. Már itt szögezzük le, hogy solymári állomásunk esetén nem működik a Telki-szindróma. Talán Ön is tudja, hogy ha valaki egy szolgáltatást rendel meg (pl. kerítést szeretne építtetni vagy lefestetni az autóját), és az iparos megtudja, hogy a megrendelő a Pilis vidékéről jön, akkor rögtön kétszeresre emeli az árat. Nálunk ez nem fordulhat elő, ugyanis áraink szabottak. És eredetiségvizsgáló műhelyünkben nincsenek rejtett költségek – nem fog kiderülni a vizsgálat után, hogy a kollégák „megvizsgálták meg a …-t is”, és ezért némi plusz pénzt szeretnének felvenni. Ismerünk olyan helyeket, amelyeken ez előfordul, de a hálózatunkba tartozó műhelyek – Solymár is – ezt nem engedhetik meg maguknak, mert tisztességünk és üzletpolitikánk nem csalásra épül. Furcsa is lenne, ha pontosan az a cég folyamodna maga is csaláshoz és az ügyfelek átejtéséhez, amelynek feladata, hogy kiszűrje a csalókat és a csalásokat.

Az eredetiségvizsgálat lényege röviden ugyanis ez. Solymári kollégáink megvizsgálják az autók egyedi azonosítóit és még néhány jellemzőjét, és megállapítják, hogy minden azonosító egybe vág-e. Nem fordul-e elő, hogy a motorszám egy 1,6-os dízelmotorhoz tartozik, miközben az autóban 2,3-as benzines motor van. Természetesen solymári kollégáinknak nem csupán az ilyen anomáliák kiszűrése a feladata, hanem az is, hogy rájöjjenek, miért nem vágnak egybe a különböző azonosítók által kódolt adatok. Lehet ugyanis, hogy nem csalásról van szó, hanem emberi mulasztásról, feledékenységről stb.

Solymári szakértőink kiváló felkészültségükkel alapos és pontos munkát végeznek. Bízza ránk a munkát, és nyugodt lehet az elvégzett munka minőségét illetően.