Eredetiségvizsgálat Soltvadkerten

Soltvadkert nem csupán az ellenőrizetlen eredetű borok, hanem az ellenőrzött eredetű autók városa is. Az alföldi város nevének hallatán mindenkinek a borzalmas borhamisítványok jutnak eszébe, noha a település sokkal többet érdemel ennél. Soltvadkert jó hírét öregbítheti az eredetiségvizsgáló állomás, amely egy szervizzel és autókereskedéssel együtt működik a városban. A VW csoport kiváló autóit forgalmazó kereskedés az autóvásárlás és -fenntartás minden területét igyekszik lefedni, nem kevés sikerrel és még több szakértelemmel!

Az eredetiségvizsgáló állomásnak is helyet adó anyacég immár 24 éve működik Soltvadkerten, vagyis az autókat vizsgáló szakemberek gyakorlata és tapasztalata megkérdőjelezhetetlen. Számtalan új és használt autó megy át partnerünk alkalmazottainak keze alatt, és garantáljuk, hogy az általunk elvégzett vizsgálat minden követelménynek megfelelő, alapos és megfellebbezhetetlen.

Mivel soltvadkerti partnerünk használt autók értékesítésével is foglalkozik, az autós komplexumban megvásárolt járművek eredetiségvizsgálata helyben elvégezhető. Ugyanígy előny, hogy partnerünk kárrendezéssel kapcsolatos ügyintézést is vállal. Vagyis, ha ön nem azért akar eredetiségvizsgálatot végeztetni, mert autót vett, hanem azért, mert balesetet szenvedett autójában azonosításra alkalmas elemet cseréltek, szintén segíteni tudunk az ügyintézésben! Nem minden autótulajdonos tudja, pedig törvényi előírás, hogy ha a kocsin baleset vagy egyszerű javítás során olyan elemet cserélnek, amelyen egyedi azonosító található, akkor ismét el kell végezni az eredetiségvizsgálatot. Ez természetesen pénzbe kerül, de a tulajdonos papírt kap a kezébe arról, hogy az adott motorszám miért nem „passzol” az autóhoz. Azért, mert motort cseréltek benne, miután elszakadt a vezérműszíj – példának okáért. Ne bízza magát a véletlenre és a rendőrök jó akaratára. Biztosítsa be magát kényelmetlen kérdések ellen, és végeztesse el az eredetiségvizsgálatot soltvadkerti partnerünknél!