Eredetiségvizsgálat Solton

Solti eredetiségvizsgáló partnerünk számos szolgáltatással várja az ügyfeleket. Ha Ön Solt környékén, az 51-es út Kalocsától északra fekvő részén él, csakis solti partnerünket válassza! (Délebbre pedig kalocsai állomásunkat, melyről a megfelelő menüpontban olvashat.)

Solti állomásunkon felkészült szakemberek várják a hozzájuk látogatókat. Partnerünk az eredetiségvizsgálat mellett szervizként is működik, vagyis a műhely személyzete nem csupán az eredetiségvizsgáláshoz szükséges adminisztratív munkát tudja elvégezni, de tapasztalatának és a szervizelés során kialakult gyakorlatának köszönhetően azonnal észreveszik, ha az autó körül valami hiba van.

Az eredetiségvizsgálatról sokan nem tudják, hogy pontosan mit is jelent: a lényege, hogy a műhelyben megnézik az autó egyedi azonosítóit – amely semmiképpen sem foglalja magában a rendszámot –, és összevetik egy központi adatbázissal. Ha kiderül, hogy az adott autó és a benne levő motorszám, alvázszám nem egyezik, akkor a műhelyben megpróbálnak utánajárni, hogy miért nem. Ugyanis az azonosítók korábban is megsérülhettek, cserélhették azokat az elemeket, amelyeken az azonosító szerepel, így előfordulhat, hogy a vizsgálat első megközelítésre bűncselekményre utal, de a részletesebb feltárás során kiderül, hogy nincs szó ilyesmiről.

Solti partnerünk alkalmazottainak szakértelme kizárja a tévedést. Mivel autószervizként is működnek, ezért gyakorlott szemmel vizsgálják át az autót. Ön pedig nyugodt lehet afelől, hogy frissen megszerzett vagy ismét forgalomba állított autójának tiszta az előélete.