Eredetiségvizsgálat Pécsen

Ha Baranya megyében eredetiségvizsgálatra szeretné vinni autóját, a megyeszékhelyet ajánljuk Önnek. Pécsi partnerünk több évtizede dolgozik a szakmában, és gyors, megbízható módon ellenőrzi le az Ön által megszerzett autó eredetiségét. A meghatározott költségek mellett nincsenek semmilyen plusz kiadások, Önnek nem kell azzal szembesülnie, hogy az eredetiségvizsgálat végén a számlán nem a törvényben meghatározott összeg fog állni, hanem több.

Az eredetiségvizsgálat lényege, hogy pécsi eredetiségvizsgáló állomásunkon megnézzük, az ön tulajdonába került jármű motorszáma, alvázszáma és típustáblája eredeti-e, és valóban ahhoz az autóhoz tartozik-e, amelyikben benne van.

Pécsi eredetiségvizsgáló partnerünk munkájának lényege, hogy segíti a rendőrséget a járművekkel kapcsolatos bűncselekmények visszaszorításában. Az eredetiségvizsgálat során megállapítják, hogy a jármű egyedi azonosítói nem sérültek-e meg, de természetesen előfordulhat, hogy a motorszám vagy az alvázszám kopott, alig látható, korrodálódott. Az eredetiségvizsgálat célja az is, hogy a kétes eseteket elkülönítse a javításból, balesetből vagy figyelmetlenségből eredő problémáktól.

Pécsi eredetiségvizsgáló partnerünk szakértelmének és hosszú gyakorlatának köszönhetően még egyetlen ügyfelünk sem jelentkezett nálunk panasszal – senki nem került még bajba amiatt, hogy az eredetiségvizsgálat során leigazolt autóról kiderült volna: lopott vagy törött jármű, amelynek egyedi azonosítóival manipuláltak, és megpróbálták az autó előéletét eltüntetve értékesíteni a járművet.

Ha Baranyában megbízható eredetiségvizsgálót keres, forduljon pécsi partnerünkhöz!