Eredetiségvizsgálat Pakson

Ha Tolna megye keleti felében vagy Bács-Kiskun nyugati felében él, és eredetiségvizsgálatot szeretne végeztetni autóján, ajánljuk Önnek paksi eredetiségvizsgáló állomásunkat Tolna megye keleti szélén, az észak-tolnai térség középpontjában.

A paksi eredetiségvizsgáló állomásunkon szakértő kollégáink várják az autósokat. Hálózatunk a legkorábbi időktől végzi az eredetiségvizsgálatokat, és már akkor jelen voltunk a piacon, amikor még nem kellett Magyarországon megvásárolt autókra elvégeztetni a hitelesítést. 1998 óta felhalmozott tapasztalatunk a garancia arra, hogy a hálózatunkba tartozó eredetiségvizsgáló állomások – a paksi és Tolna megyében a tamási is – a legkiválóbb szakemberek kezében van.

A tapasztalat elengedhetetlenül fontos követelmény lényegében az élet minden területén, de különösen igaz ez az eredetiségvizsgálatra, ahol a személyesen összegyűjtött tudás felbecsülhetetlen előnyt jelent. Nem akarjuk azt állítani, hogy több éves tapasztalat nélkül nem végezhető olyan alapos vizsgálat, mint amilyet egy nagy gyakorlattal rendelkező szakembere végezhet, de mindenesetre a rutin és az évek hatalmas előnyt jelentenek a zöldfülűekkel szemben. Még akkor is, ha az eredetiségvizsgálóknak tanfolyamot kell végezniük, tehát elméletileg mindannyian azonos tudással rendelkeznek. Azonos tudással – de nem azonos tapasztalattal.

A hálózatunkba tartozó paksi állomáson idősebb, tapasztalt kollégák és az utánpótlást jelentő fiatalabb szakértők várják a hozzájuk érkezőket. Mivel kollégáinkat folyamatosan ellenőrizzük, a hálózat koordinátoraiként felelősséggel ki merjük jelenteni, hogy paksi szakértőink nagyszerű munkát végeznek, és megoldhatatlan feladatot jelent a tolvajok számára, hogy túljárjanak az eszükön.

Idáig még nem volt olyan eset, hogy kollégáink elnéztek volna egy autót, és később kiderült volna a járműről, hogy mégis csak lopott volt. De erre az esetre biztosítva vagyunk, és ha tévedünk, az ügyfél teljes kárát megtérítjük. Bízunk a szaktudásunkban, és Önöktől és bizalmat kérünk. Mi is és Ön is azt célozzuk meg, hogy ne váljon senki autótolvajok áldozatává, vagyis érdekeink teljesen megegyeznek. Mi adjuk a szaktudást, amellyel az Ön érdekeit képviseljük. Bízzon bennünk, bízza ránk autóját!