Eredetiségvizsgálat Nagyorosziban

Nógrád megye keleti felében Nagyorosziban, a festői szépségű és érdekes nevű Nőtincs és Szátok települések közelében található partnerhálózatunk egyik nógrádi állomása. Folyamatosan bővülő partnerláncunkba igyekszünk bevonni minden megyéből több állomást is, hogy lehetőleg egyetlen autósnak se kelljen 15-20 kilométernél többet autóznia az eredetiségvizsgálat elvégzéséhez. Ez a célunk Nógrádban is, ahol mind a négy égtájat lefedik műhelyeink. A salgótarjániakat arra biztatjuk, hogy mozduljanak ki a városból, és jöjjenek át Pásztóra, ahol nincs szúfoltság és sorban állás. A megye nyugati részében élők legjobban járnak, ha Nagyorosziba jönnek.

Nagyoroszi telepünkön, amely rendezettségével és felszereltségével a Nyugatot idézi fel Nógrád kis falvai között, szakértők várják az eredetiségvizsgálatra érkezőket. Tudásuk és gyakorlatuk több évtized alatt gyűlt fel – ráadásul nem csupán eredetiségvizsgálattal foglakoznak, hanem márkafüggetlen szervizként is működnek. Ez a garancia a tökéletes eredetiségvizsgálatra. A vizsgálat során felbecsülhetetlen segítséget nyújt, ha a vizsgáló minél több autótípust ismer, és az sem baj, ha ő maga tisztában van azzal, hogy milyen nyomokat hagy az autón, ha megpróbálják eltávolítani vagy legalábbis eltakarni az eredeti azonosítókat (motorszám, alvázszám stb.). Ezt a tudást nem lehet másképpen megszerezni, csak szerelői gyakorlattal. Bátran ki merjük jelenteni, hogy nagyoroszi partnerünk kiváló munkát végez. Mint a hálózatunkba tartozó összes többi állomásnál, úgy ebben az esetben is csak egy alapos vizsgálatot követően vettük fel nagyoroszi partnerünket eredetiségvizsgálattal foglalkozó országos hálózatunkba. A folyamatos ellenőrzés garantálja, hogy Ön a legjobb szolgáltatást kapja. Velünk nem kell attól tartania, hogy az eredetiségvizsgálatot végző személy korrupt vagy hozzá nem értő.

Gyorsan hozzátesszük, hogy nagyoroszi partnereink is emberek, és tévedések mindenhol előfordulnak. Önnek azonban nem kell attól tartania, hogy elveszti autóját, ha az eredetiségvizsgálat rendben levőnek találta, de később kiderül, hogy a vizsgáló tévedett, és az autót pl. körözik. Ilyen esetben vállaljuk a hibánkat, és Önt kártérítés illeti meg.

Több évtizedes tapasztalatunkat és üzleti filozófiánkat összefoglaló jelmondatunk: bízzon bennünk, bízza ránk.