Eredetiségvizsgálat Monoron

A monori kistérség lakóinak száma meghaladja a hatvanezret, nem csoda, hogy jó hírnévnek örvendő monori eredetiségvizsgáló állomásunk szakemberei a legfoglalkoztatottabb kollégáink között foglalnak helyet. Ráadásul az eredetvizsgálat mellett márkaszervizként, általános szervizként, alkatrész-kereskedésként is működnek – mindez azonban nem megy a minőség rovására, hiszen a cég folyamatosan bővül, és változatlan színvonalon kínálja szolgáltatásait. Bár sok ügyfelük van, természetes, hogy mindig az az ügyfél az első, akivel éppen foglalkoznak. Ez a filozófia nem csupán a monori eredetiségvizsgáló állomásé, de a miénk is.

Komplex szolgáltatásköréből következően a monori állomás szerelőit és szakértőit nem könnyű meglepni, és még nehezebb átverni – márpedig az eredetiségvizsgálat nevű rabló-pandúr játéknak pontosan az a lényege, hogy az nyer, aki túljár a másik eszén. Ha az autótolvajnak sikerül elhitetnie a vizsgálóval, hogy az autó előélete makulátlan, akkor ő nyert, mert el tudta adni a nulla forintos „befektetéssel” megszerzett autót. De a tolvaj szinte soha nem nyer, mivel a vizsgálók szakmailag kiválóan felkészült szerelők és szakemberek, akik pontosan tudják, hova kell nézni és mit kell keresni. Ebben segít nekik több évtizedes gyakorlatuk, és az a tény is, hogy az eredetiségvizsgálóval egy helyen működő monori szervizbe számtalan autót hoznak be – nem azért, hogy gyarapítsák a vizsgálatot végzők szaktudását és tapasztalatát, de természetesen ez is egy pozitív hozadék.

Monori állomásunkon szeretettel várjuk a kistérség azon autótulajdonosait, akiknek a törvény előírása szerint eredetiségvizsgálatra van szükségük. A sokszor csak nyűgnek érzett vizsgálat valójában nagyon fontos eszköz az autótolvajok elleni harcban, ezért elvégzése maximális felkészültséget és szakértelmet követel meg. Monori eredetiségvizsgálóink minden tekintetben a legtöbbet nyújtják a hozzájuk betérőknek: gyors, szakavatott vizsgálatot, amelynek eredményére garanciát vállalnak. Hogy ez mit jelent? Ha tévednének, és a következő vizsgálaton kiderül, hogy az autó lopott volt, akkor megtérítik Önnek a tévedésükből eredő kárt.