Eredetiségvizsgálat Mezőtúr

Mi a közös a következő településekben: Szarvas, Gyomaendrőd, Túrkeve, Mezőtúr? Nem egy megyében vannak, bár egy körzetben helyezkednek el. A megoldás lehetne az is, hogy a kiváló, minden túlzás nélkül világszínvonalúnak mondható békésszentadrási sör ezen a vidéken fogy a legjobban. Mi azonban ennél profánabb megoldást kínálunk: mindegyik jelentősebb település a mezőtúri eredetvizsgáló állomásunk vonzáskörzetében található.

Ezzel együtt a békésszentandrási sörkülönlegességek említése nem hiábavaló. Ha eljönnek hozzánk Jász-Nagykun-Szolnok megye délkeleti sarkába, hogy megcsináltassák az eredetvizsgálatot autójukon, akkor mindenképpen érdemes bekukkantani a néhány kilométerre levő kézműves sörfőzdébe. Ráadásul ha mezőtúri műhelyünkben végezzük a vizsgálatot, az autóvásárló teljese nyugalommal mehet, hogy beszerezzen néhány üveg különlegességet a közelben. Kollégáink szakértelméhez nem férhet kétség: partnerünknél új és használt autók kereskedelmével is foglalkoznak, de profiljukba tartozik az alkatrész-kereskedelem és a szervizelés is. Szerteágazó tevékenységük garancia, hogy szakértő szemmel, alaposan vizsgálódnak, amikor az eredetvizsgálatot végzik az Ön autóján.

Ne feledje: az eredetvizsgálat nem csupán fölösleges tortúra. Az eljárást az autólopások visszaszorítására találták ki a 90-es években. Bár az ellopott autók száma éves átlagban néha kisebb ingadozásokat mutat, az eredetvizsgálat hatása megkérdőjelezhetetlen: 1998 előtt egy év kivételével folyamatosan emelkedett az autólopások száma, és a végén már a napi 60-as számot is átlépte. 2006-ban már „csak” napi 21 autót loptak el, és a csökkenő tendencia pontosan 1999-ben kezdődött, az eredetiségvizsgálat bevezetése után.

Lehet, hogy felesleges nyűgnek tűnik a vizsgálat, de a számok és a tények mást mutatnak. Szánja rá tehát Ön is az időt! Ha Békés északi részén él vagy Jász-Nagykun-Szolnak délkeleti felében, akkor jöjjön el mezőtúri állomásunkra. Gyors és szakszerű szolgáltatást nyújtunk Önnek szigorúan a hatóságilag megállapított áron. Nincsenek plusz költségek és hirtelen előkerülő díjak sem!