Eredetiségvizsgálat Kistokajban

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a központban, Miskolc mellett várjuk az eredetiségvizsgálatra jelentkező kedves leendő ügyfeleinket.

Kistokaji állomásunkon, amely mindössze három percre van Miskolctól, szakértő kollégáink várják az eredetiségvizsgálattal kapcsolatos teljes ügyintézésre az ügyfeleket. Bár a miskolci okmányirodában vagy a vizsgáztatás miatt esetleg várnia kell, nálunk gyors és szakszerű az ügyintézés. A mobil eredetiségvizsgálatot sajnos már megszüntették, így ügyfeleink kénytelenek felkeresni egy fix állomást. Ha már ez a kötelességük adódott, látogassanak el hozzánk, Kistokajra, Miskolc agglomerációjába, ebbe a tiszta faluba, ahol zsúfoltság, szmog és idegeskedés nélkül elintézhetik autójuk eredetiségvizsgálatát. Amíg elkészülünk, addig vendégeink elsétálhatnak a néhány száz méterre levő fagyizóba, télen finom cukrászsüteményekkel, tavasztól őszig kiváló fagyival várják a hozzájuk betérőket.

Miközben Önök a falu központjában elfogyasztják a cukrászati remekeket, addig mi gyorsan és szakszerűen megvizsgáljuk autójukat. Az eredetiségvizsgálat célja, hogy kiderüljön, ha esetleg az autó lopott, körözött vagy bármilyen bűncselekményben használták. Természetesen nem feltételezzük, hogy a tolvaj hozza be hozzánk eredetiségvizsgálatra az autót, bár bizonyos extrém esetekben ez sem elképzelhetetlen. (Nem akarunk tippeket adni, de vannak olyan esetek, amikor a tolvajnak pontosan egy hiteles eredetiségvizsgálatra lenne szüksége. Az ilyen szándékú „vendégek” kiszűrése is feladataink közé tartozik!) Azonban a vásárló tulajdonképpen soha nem lehet biztos abban, hogy az általa megvett autó nem lopott-e. Akár kereskedésből vásárol, akár magánszemélytől, az autó előéletére nem láthat rá. Itt jön a képbe miskolci (pontosabban kistokaji) eredetiségvizsgáló állomásunk, ahol szakértőinknek pontosan az a feladata, hogy feltárják az autó előéletét, vagy legalábbis megállapítsák, ha az autó – vagy akár valamelyik eleme – lopott. A megfelelő, állami végzettséggel rendelkező kollégák ítélete megbízható és garantált, vagyis az eredetiségvizsgálat után Ön nyugodt lehet a járműve felől. Ha később kiderül, hogy az autó mégis lopott, Ön a biztosítónktól visszakapja az autója vételárát, tehát a vásárlót semmiképpen sem érheti kár!