Eredetiségvizsgálat Kistarcsán

Kistarcsáról bizonyosan sok minden eszébe jut az embereknek, például az internálótábor, Franka Tibor, az egyesülés Kerepessel majd a szétválás, esetleg az itteni kórház, amely igen jó hírnek örvend (milyen híre is lehetne egy kórháznak, ahol a fülészeten széles képernyős, HD tv-n nézhetik a betegek a hétvégi focimeccseket?).

Azonban senki sem gondol arra, hogy eredetiségvizsgáló-állomásaink közül itt található az egyik legrégebbi műhely. Nincs olyan ügy vagy intézni való az autózáshoz kapcsolódóan, amelyet sokrétű kistarcsai műhelyünkben ne tudnának elintézni. Ha egy országos hálózatnak, amely minden állomásán egyforma kiválóságra törekszik, lehet zászlóshajója, akkor a kistarcsai eredetiségvizsgáló állomás minden bizonnyal a zászlóshajók közé tartozik. Pest megyében és országosan is.

Felkészült szakembereink nem ismernek megoldhatatlan problémát, tisztázhatatlan esetet, gordiuszi csomót az eredetiségvizsgálat kötelén. Több évtized során felgyülemlett tapasztalatukban bízva, magabiztosan oldják meg az eseteket, vizsgáztatják az autókat, és szolgálják ki az ügyfeleket a legmagasabb követelmények szerint.

Kistarcsai állomásunk a hálózatunk legkorábbi csomópontjai között foglal helyet. Ez azt is jelenti, hogy országos szintén is azon eredetiségvizsgálók között van, amelyek már az 1998-as indulás környékén bekapcsolódtak a munkába. A tapasztalat felbecsülhetetlen előny ezen a területen, ezért is mondhatjuk, hogy a kistarcsai állomás kiemelkedő szerepet tölt be Pest megyében – de országosan is.

Mogyoródtól Isaszegig számos település tartozik Kistarcsa vonzáskörzetébe, eredetiségvizsgálat tekintetében mindenképpen. Arra biztatjuk az autósokat, hogy ne keressenek távolabbi, valamiért jobbnak tűnő műhelyt, hiszen úgysem fognak találni. Azok az évtizedek, amelyeket szerelőink és vizsgáztatóink szakmájukban töltöttek, garantálják a tökéletes munkát és megbízhatóságot.

Nem várható el, hogy Kistarcsa kapcsán mostantól az embereknek ne az internálás, hanem az eredetiségvizsgálat jusson eszükbe, de reméljük, ha Ön elolvasta ezt az ajánlást, legközelebb talán emlékezni fog rá, hogy Kistarcsa nem csak hányatott történelméről, de kiváló eredetiségvizsgáló műhelyéről is híres.