Eredetiségvizsgálat Keszthelyen

Keszthely

Zala megyében, az ország több megyéjéhez hasonlóan, arra törekszünk, hogy eredetiségvizsgáló állomásaink folyamatos bővítésével lefedjük a megye teljes területét. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink gyorsan elérhessék a hálózatunkba tartozó eredetiségvizsgáló állomásokat, bárhol is laknak a megyében.

A megye nyugati részeiben élőket – de akár a Somogy észak-nyugati csücskében lakókat is – a Balaton partján fekvő csodás ékszerdobozban, Keszthelyen várjuk. Keszthelyi eredetiségvizsgáló állomásuk vonzáskörzete legalább harminc településre terjed ki, többek között Hévízre is, de természetesen a környező kisebb településekről is várjuk leendő ügyfeleinket.

Állomásunk a legmagasabb minőséget garantálja. Kollégáinkat folyamatosan ellenőrizzük, és elvárjuk, hogy mind szakmailag, mind emberileg kikezdhetetlenek és feddhetetlenek legyenek. Utóbbi ugyanolyan fontos, mint előbbi – ha egy eredetiségvizsgáló lefizethető, és a tolvajbandák eszközévé válik, akkor az egész eredetiségvizsgálatnak semmi értelme többé. Pontosan ezért ellenőrizzük rendszeresen – mondjuk úgy, próbavásárlásokkal – a keszthelyi (és a többi) műhelyünket is, hogy nyugodt szívvel merjük ajánlani a hálózatunkba tartozó műhelyek szolgáltatásait az autósoknak.

A bizalom számunkra többet ér minden pénznél. Keszthelyen és másutt is érvényes az aranyszabály: ügyfeleinket csak úgy tudjuk megtartani és számukat növelni, ha szolgáltatásainkkal a csúcsot képviseljük. A bezárt eredetiségvizsgáló állomások mutatják, hogy vannak, akik nincsenek tisztában ennek az egyszerű szabálynak a könyörtelen igazságával. Mi azonban ezt tartjuk szem előtt, és ez megbízhatóságunk záloga is. A hozzánk forduló autósok azt szeretnék, ha megbízható értékelést adnánk ki autójukról. Mi ugyanerre törekszünk: érdekeink tehát tökéletesek egybeesnek. Nem kívánjuk kockára tenni vállalkozásunk sikerét és egész jövőjét felületességgel, és főleg nem valamilyen bűncselekményben való részvétellel.

Hálózatunk jelmondata: bízzon bennünk, bízza ránk! Eredetiségvizsgáló kollégáink minden nap azon dolgoznak, hogy megfeleljenek ennek a jelmondatnak. Így garantálják, hogy az autósok hiteles értékelést kapnak az autójukról, és nyugodtak lehetnek annak eredete felől.