Eredetiségvizsgálat Kecskeméten

Kecskeméten a legmegbízhatóbb eredetiségvizsgáló állomás a Metalelektro partnere. Szerződéses viszonyban álló eredetiségvizsgáló partnereink kiválasztásakor a legmagasabb követelményeknek kell megfelelniük.

Minden esetben a legjobb állomásokat keressük meg, hogy csatlakozzanak országos hálózatunkhoz, illetve, mivel Bács-Kiskun megyében több állomásunk is van, az alföldi megye esetén a kecskeméti eredetiségvizsgáló állomás a megyei hálózathoz csatlakozott. Kecskemét mellett Bács-Kiskun több városában is rendelkezünk állomásokkal, így megtalálhatja az önhöz legközelebb eső partnert, és olcsón, ugyanakkor általunk garantált színvonalon végeztetheti el az eredetiségvizsgálatot.

Felhívjuk figyelmét, hogy az eredetiségvizsgálat nem adóbehajtás és nem egyszerűen az állami sarcok egy újabb formája. Immár több mint tizenöt kötelező hazánkban az eredetiségvizsgálat, és a statisztikák (érdekeltség hiányában) nem hazudnak: a gépjárművel eredetiségét vizsgáló eljárás bevezetése óta folyamatosan és drasztikusan csökkent az autólopások száma. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy kivel végezteti a munkát: egy olyan céggel, amelynek „szakemberei” éppen csak rápillantanak az autóra, és átengedik különösebb inspekció nélkül, vagy az általunk garantált minőségű műhely dolgozóival, akik valóban megpróbálják kiszűrni a lopott, törött, bűncselekményben használt vagy bármilyen egyéb indok miatt problémás autókat.

Eredetiségvizsgálatot végző kecskeméti partnerünknél azonban nem csupán a kötelező vizsgálat elvégzésre van lehetőség, hanem a megyeközpont legjobban felszerelt, régóta működő szervizével is várják az ügyfeleket. Mivel az eredetiségvizsgáló állomáson a szervizen túl használt autók eladásával is foglalkoznak, ha Ön náluk vásárol, az eredetiségvizsgálat azonnal nyélbe üthető.

Ha Kecskeméten vagy a megyeszékhely közelében lakik, és autója megvásárlása után teljesen nyugodtan szeretne aludni, csakis megbízható, ellenőrzött partnerünket válassza!