Eredetiségvizsgálat Jászberényben

Jászberényi eredetvizsgáló állomásainkon a legjobb szakemberek, a legfelkészültebb eredetvizsgálók várják a kedves ügyfeleket. Miért fontos hangsúlyozni, hogy az eredetiségvizsgálatot szakértők végzik? Kevesen tudják, hogy egy ilyen vizsgálat pontosan miből is áll.

Az eredetiségvizsgálat legalább olyan alapos, mint a műszaki vizsga – sőt. Míg a műszaki vizsgán objektív értékelést lehet adni, és a vizsgabiztosnak nem kell attól tartania, hogy az autó tulajdonosa a legügyesebb trükkökkel akarja eltitkolni előle az autó hibáit és valódi állapotát, addig az eredetiségvizsgálat során minden autó egy potenciális akna. Jászberényi eredetiségvizsgáló kollégáink soha nem tudhatják, hogy a hozzájuk betérő autósok közül kinek az autójával machináltak. Soha nem tudhatják, melyik autó lopott. Ad absurdum akár az is előfordulhat, hogy egy nap csak lopott autókat hoznak be Jászberényi műhelyeinkbe.

Természetesen ez extrém eset, de a példa világos: a figyelem soha nem lankadhat, soha egyetlen autót sem lehet kutyafuttából vizsgálni, a fáradtságra vagy bármi más körülményre hivatkozva. Kollégáinkhoz naponta több járművet is behoznak, azonban jászberényi eredetiségvizsgáló állomásainkon tisztában vannak vele, hogy ami nekik egy autó a napi sok közül, az a tulajdonos számára több év gyűjtögetésének vagy egy hitelnek a „gyümölcse”. Míg ők harminc percet foglalkoznak egy autóval, addig a tulajdonos évekig (évtizedekig?) fogja használni az autót. Munkára, nyaralásra, betegszállításra, ki tudja. Kollégáinktól elvárjuk, hogy minden autót az autó tulajdonosának szemével nézzenek, ne pedig a jászberényi eredetiségvizsgáló állomás szempontjából – pusztán egy újabb munkának tartva azt.

Reméljük, sikerült meggyőznünk Önt, hogy járműve eredetiségvizsgálatát érdemes nálunk elvégeztetni. Kiváló szakértők várják Önt, akik gyors és alapos munkát végeznek – vagyis pontosan annyi időt fordítanak az autók eredetiségvizsgálatára, amennyi elég a garantált értékeléshez. Fontos tudni még, hogy ha esetleg kollégáinkat sikerülne átejteni a mások megkárosításából élő tolvajoknak, és átmegy egy lopott autó a szűrőn, Önnek akkor sem származhat kára. Jászberényi eredetiségvizsgáló állomásunk ugyanis – a többi állomásunkhoz hasonlóan – rendelkezik egy fajta felelősségbiztosítással. Vagyis ha az autójáról később kiderül, hogy lopott volt vagy valamiért körözik, akkor mi megtérítjük az Ön kárát!