Eredetiségvizsgálat Izsák

Ha Ön Bács-Kiskun megye északi részén, Kecskemént és Solt között lakik, és frissen megszerzett járművét szeretné eredetiségvizsgálatra vinni, nem kell tovább keresgélnie! Országos hálózatunk eredetiségvizsgáló partnere nem csak a megyeszékhelyen és Solton, de Izsákon, a savas, de csodás ízvilágú sárfehér hazájában is várja az ügyfeleket!

Semmiképpen nem ajánljuk, hogy az eredetiségvizsgálat alatt igyon egy pohár hosszú lépést, bár Izsák kétség kívül megpróbálja elcsábítani az arra járókat. Azonban sajnos mi csak azt tudjuk garantálni, hogy a rendőr egy közúti ellenőrzés során rendben levőnek találja az autóját. Az eredetiségvizsgálat szonda ellen nem véd!

Az eljárás lényege, hogy a megfelelő, állami bizonyítvánnyal igazolt szaktudással rendelkező kollégáink leellenőrzik az Ön által megvásárol autó eredetiségét. A jogszabály a maga bikkfanyelvén ennél sokkal bonyolultabban írja le az eredetiségvizsgálat lényegét, és azt is, hogy mikor kell elvégeztetni, de a lényeg röviden: adás-vétel esetén, illetve akkor, ha az egyedi azonosítót tartalmazó autóelemeket valamiért cserélik, vagy maga a motorszám, alvázszám stb. megsérült – jellemzően balesetben vagy rozsdásodás miatt.

Izsáki állomásunkon az eredetiségvizsgálatot tapasztalt, gyakorlott és ellenőrzött partnerünk végzi. Ön teljesen biztos lehet, hogy a leellenőrzött autóról nem fog kiderülni később, hogy lopott vagy valamilyen bűncselekmény során használták – például egy bankrablás miatt körözött autótól próbál valaki úgy megszabadulni, hogy eladja a gyanútlan vásárlónak. Ne támogassa a bűnözőket, végeztesse el az eredetiségvizsgálatot szakemberünkkel. Ha az autóról később kiderül, hogy lopott, a biztosító rendezi a vevő kárát, így Önt semmiképpen sem érheti anyagi kár!