Eredetiségvizsgálat III. kerület

A harmadik kerület Budapest északi részén csalóka módon a nyugalom szigetének mutatja magát. Szerencsénk van, ha autónkkal még nem történt semmi katasztrófa Buda északi részén, ebben a változatos és valóban sok szépséggel megáldott kerületben. Sajnos a kerület nem csak a római maradványokról és a szépséges Dunapartról ismert, a III. kerületben rengeteg autólopást követnek el.

Amellett, hogy ön riasztót vagy egyéb biztonsági felszerelést tetet az autójába, még egy módon védekezhet a tolvajok ellen. Az eredetiségvizsgálat nem aktív védelem, viszont aligha véletlen, hogy amióta bevezették, majd kötelezővé tették, azóta harmadára esett vissza a lopások száma!

Az eredetiségvizsgálat célja tehát az, hogy minél kevesebb legyen az autólopás. Pontosan az alapos vizsgálat vette el a tolvajok kedvét a lopástól – illetve rendezte át az autótolvajok tevékenységi területét. Ma ugyanis az eredetiségvizsgálat miatt inkább meg sem próbálják eladni a lopott autókat, hanem alkatrészként értékesítik azokat legálisnak tűnő vagy teljesen illegális csatornákon keresztül.

A Budapest 3. kerületében dolgozó kollégáink feladata annak a néhány autónak a kiszűrése, amelyet továbbértékesítés céljából lopnak el. A hazánkban ellopott, 6-7000 autónak csak egy kis része kerül eladásra – pontosan ez nehezíti meg az eredetvizsgálók munkáját! A feladatuk olyan, mint azé a kapusé, aki 85 percen keresztül a kapujából nézi, ahogyan csapata beszorítja az ellenfelet, majd a 86. percben egy kontra végén hárítania kell az ellen csatárának irtózatos löketét. Erre a sportban csak a legjobbak képesek. Hisszük, hogy Budapest harmadik kerületében dolgozó kollégáink ugyanígy meg tudják állni a helyüket. Keressen fel bennünket, kérjen időpontot, és bízza rá magát a szakértőinkre!