Eredetiségvizsgálat Gyöngyösön

Gyöngyösi partnerünknél az autókhoz kapcsolódó szolgáltatások szinte teljes skáláját megtalálja. A gyöngyösi eredetiségvizsgáló állomáson nem csak az autó egyedi azonosítóinak valódiságát vizsgálják meg, de ugyanitt intézhető a műszaki vizsgáztatás, szerelés, optikai és motortuningolás is, illetve több más szolgáltatással várják az ügyfeleket.

Gyöngyösi eredetiségvizsgáló állomásunkon immár tíz éve végeznek vizsgálatokat, és az itt lefolytatott vizsgálatok olyan tapasztalattal vértezték fel kollégáinkat, ami megyei szinten párját ritkítja. Mivel a műhelybe nem csupán az eredetiségvizsga miatt térnek be az autósok, az állomáson megszámlálhatatlan jármű fordult már meg. Kollégáink így pontosan tudják, hogy egy-egy autó egyedi azonosítóját hol kell keresni (időmegtakarítás, ha nem az adatbázisból kell kikeresni!), de még fontosabb, hogy tudják, hogyan lehet az azonosítókkal manipulálni. Az eredetiségvizsgálat ugyanis közel sem csak arról szól, hogy megnézzük a motorszámot, az alvázszámot meg a típustáblát, és ha jónak tűnik, akkor ráütjük a pecsétet a papírra, és az ügyfél mehet a gyöngyösi okmányirodába. Egy igazi vizsgálatnak alaposnak kell lennie, hogy kiderüljön, ha az azonosítókkal manipuláltak. Ugyanakkor arra is oda kell figyelni kollégáinknak, hogy nem minden autó lopott, aminek az azonosítójához hozzányúltak. Motorcsere, karosszériajavítás esetén ugyanis eltérő azonosítót hordozó elemek kerülnek vagy kerülhetnek az autóba, és fontos, hogy az eredetiségvizsgáló nehogy értesítse a rendőrséget a hamis riasztás alapján.

Hevesben legjobban jár, ha képzett és egyben gyakorlattal is rendelkező kollégáinkhoz fordul. Gyöngyösi műhelyükben rendelkezésükre áll minden eszköz és tudás, hogy alapos vizsgálatnak vessék alá az Ön autóját, és megalapozott véleményt állítsanak ki róla. Forduljon hozzánk bizalommal, és mi kártérítési biztosítással garantáljuk, hogy az általunk kiállított igazolás a valódi állapotról szól. Ha valamilyen csoda folytán később kiderülne, hogy átejtettek bennünket a tolvajok (elképzelhetetlen!), akkor Ön teljes kártérítést kap tőlünk a rendőrség által lefoglalt autó után!