Eredetiségvizsgálat Gödöllőn

A festői szépségű Gödöllői-dombság központi részein számos eredetiségvizsgáló állomás található, így Ön lakóhelye és időbeosztása szerint szabadon válogathat a lehetőségek között. A legnagyobb település Gödöllő, ahol eredetiségvizsgálóink egyben autókereskedelemmel is foglalkoznak, vagyis sokrétű és komoly tapasztalattal várják az ügyfeleket.

Miért fontos a minél szerteágazóbb szolgáltatási kör? Nem állítjuk, hogy egy olyan cég, amely csak eredetiségvizsgálatra szakosodott, kevesebbet tudna, mint azok az állomások, amelyek szervizeléssel, autó- és alkatrész-kereskedelemmel is foglalkoznak. A mi hálózatunkban is vannak eredetiségvizsgáló állomások mindkét típusból. Gödöllői műhelyünkkel kapcsolatban azonban ki kell emelnünk, hogy lassan tíz éve foglalkoznak eredetiségvizsgálattal és autókereskedelemmel, vagyis egyszerre két irányból gyűjtik a tapasztalatokat. Természetes, hogy az általuk értékesített autókat eredetiségvizsgálatnak vetik alá, vagyis Ön biztosan tiszta eredetű kocsit vásárol, ha gödöllői partnercégünknél vesz használt autót. De szakértőink hozott anyagból is dolgoznak, és ha Ön másik kereskedésben vagy magánszemélynél veszi meg autóját, bizalommal fordulhat kollégáinkhoz.

Az eredetiségvizsgálat alap esetben, ha nem találnak semmilyen gyanús elemet, legfeljebb fél óra. Ennyi idő alatt gödöllői kollégáink általában meg tudják vizsgálni az autó egyedi azonosítóit és el tudják dönteni, hogy érdemes-e a legfinomabb technikákat is bevetni az eredetiségvizsgálat során, vagy a vizsgált autó bizonyosan tiszta előéletű. Természetesen vannak járművek, amelyeknél a motorszám vagy valamilyen más azonosító olyan helyen található, hogy alig olvasható le. Ha az azonosító sérült vagy alig olvasható, szintén tovább tart a vizsgálat. Hangsúlyoznunk kell, hogy mindez az autósok, vagyis az Ön érdekeit szolgálja. Az alapos vizsgálat biztosítja, hogy Ön nem lopott autót vesz, és egyben csökkenti annak az esélyét, hogy Ön lesz a következő kocsilopás károsultja. A statisztikák szerint az eredetiségvizsgálat bevezetése óta a lopások száma harmadára csökkent egyre bővülő autópark mellett. Ez aligha igényel további magyarázatot – a puszta tény szentesíti az eredetiségvizsgálat intézményét.

Visszatérve a bevezetőben mondottakhoz: ha Gödöllőn vagy környékén lakik, nézzen körül adatbázisunkban, válassza az Önhöz legközelebbi állomást, és forduljon kollégáinkhoz a legnagyobb bizalommal. Bízzon bennünk, bízza ránk! Ez a jelmondatunk, amelyhez minden egyes eredetiségvizsgálat alkalmával tartjuk magunkat.