Eredetiségvizsgálat a XXI. kerületben

Csepel, Budapest 21. kerülete büszke lehet a biztonságára – legalábbis az autók tekintetében biztosan. Lehet ugyanis, hogy a Csepel-sziget északi részét elfoglaló XXI. kerületet az ott élők nem tartják mintatelepülésnek, de tény, hogy az autólopások száma tekintetében a kerület a mezőny hátsó felében található, és igen előkelő társa van: az I. kerület.

Kérdés, hogy ez a helyezés a középmezőny alján mit jelent a Csepelen működő eredetiségvizsgáló kollégáink számára? Éberebbenk kell lenniük? Vagy lazíthatnak, hiszen úgy sincs sok esélye, hogy egy lopott autót visznek hozzájuk?

A hálózatunkba tartozó eredetiségvizsgáló műhelyek esetén egyik kérdésnek sincs létjogosultsága. Folyamatosan figyeljük a műhelyek teljesítményét, és ha bárki kilóg a sorból, rosszul teljesít, nem megfelelő végzi a munkáját és kárt okoz a vevőnek, azonnal kidobjuk a hálózatból.

Országos műhelyláncunk nem engedheti meg magának, hogy bárhol is a felelőtlenség, a slendriánul végzett munka árnyéka vetüljön rá, mert ha egy állomással probléma van, akkor az egész céggel probléma van. Ilyen esetben döntenünk kell: vagy megtartjuk a problémás műhelyt a kötelékünkben, vagy szerződést bontunk velük. Természetesen csak az utóbbi megoldás fogadható el. Csak a legjobb szakemberekkel dolgozhatunk, mert ha kollégáink nem felelősségteljesen végzik a munkájukat, akkor milliókkal károsíthatják meg a gyanútlan autóvásárlót, aki éppen a szakértelmükért fordul hozzájuk! Egy vásárló nyilván nem tudja megítélni, hogy az autó motorszámával vagy alvázszámával buheráltak-e, és azért fizeti ki a vizsgálat díját, hogy alaposan átnézzék az autóját. Ha utóbbi nem történik meg, akkor egyrészt átverik a vásárlót, másrészt óriási kárt okoznak neki, ha később kiderül, hogy az autója lopott volt.

Csepeli kollégáink természetesen a legjobbak, ahogyan minden műhelyünkben kiváló szakemberek dolgoznak. Csapatunkba csak olyanok kerülhetnek be, akik mindig a legjobbat nyújtják, és munkájuk jelentőségének tudatában lévén végzik a dolgukat. Ezért merjük ajánlani 21. kerületi eredetiségvizsgáló műhelyünket, amely minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket.