Eredetiségvizsgálat a XI. kerületben

Budapest összes kerületében várjuk azokat az autósokat, akik eredetiségvizsgálatot szeretnének végeztetni a járművükön.

A főváros 11. kerületében több állomás is található, ahol ilyen vizsgálatot végeznek, azonban hálózatunk központi eredetiségvizsgálójaként nem lehet más a célunk, mint hogy mi legyünk a kerület – és a főváros – legjobb műhelye.

Kollégáink kiválasztására hangsúlyt fektetünk – ez különösen fontos Budapesten, ahol a legtöbb autót helyezik forgalomba, a legtöbb használt autót adják el, a legtöbb ügyfél fordul hozzánk, és ahol a legtöbb autót lopják el magányos vagy bandába szerveződött tolvajok.

Budapest tehát kiemelkedően veszélyes terület (bár a 11. kerület nem tartozik a fertőzött kerületek közé), ezért kollégáinktól nem tűrünk el hibákat. Aki egyszer téved, az talán letudná annyival, hogy munkahelyi „baleset” történt, azonban slendrián, felületes alkalmazottaknak nincs helye a legjobb és legnagyobb országos eredetiségvizsgáló-hálózat kötelékében.

Szerencsére ma már a 11. kerületben dolgozó munkatársaink is olyan tapasztalattal rendelkeznek, hogy a tévedés lényegében kizárható. Ha ők tisztának minősítenek egy autót az eredetiségvizsgálat során, akkor az az autó tiszta is. Szigorú ellenőrzéssel, kompromisszumot nem ismerő követelményrendszerrel biztosítjuk, hogy 11, kerületi kollégáink csak 100%-ig átgondolt és hiteles dokumentumot adjanak ki az eredetiségvizsgálat befejeztével. Lehet, hogy a papíron az áll: „az autót körözik”, vagy az, hogy „nem áll körözés alatt”, de akárhogyan is legyen, mi helytállunk a szavunkért. Jelmondatunk ezt mindennél tömörebben kifejezi: „Bízzon bennünk, bízza ránk!”