Eredetiségvizsgálat a IV. kerületben

Ha Újpesten szeretne eredetiségvizsgálatot végeztetni autóján, nem kell tovább kutatnia a legjobb, legmegbízhatóbb cég után. IV. kerületi partnerünk immár tizenöt éve áll az autósok szolgálatában, és a legkiválóbb munkát végzi Észak-Pesten.

A hálózatunkba tartozó eredetiségvizsgáló műhelyek között is kiemelkedő minőséget képvisel a kizárólag gyári eszközökkel, célszerszámokkal dolgozó, specializált szerviz és vizsgaállomás, ahol nem csupán az autók javításával, de műszaki vizsgáztatásával és természetesen eredetvizsgálatával is foglalkoznak.

Ha mindent egy helyen szeretne intézni, és autóvásárlás után nem szeretné napokon át járni a várost, akkor keresse fel a 4. kerületben levő eredetiségvizsgáló állomásunkat. Itt a kiválasztott autó előzetes átnézésétől kezdve az eredetiségvizsgálaton át a műszaki vizsgáig mindent egy helyen intézhet. Nem csupán az idő- és energiarabló intézkedéstől tudja megkímélni magát, de ráadásul biztos lehet abban, hogy több évtized tapasztalatával a hátuk mögött partnerszervizünk dolgozói a legjobb munkát végzik az autóján.

Az eredetiségvizsgálat során újpesti kollégáink átnézik az autó egyedi azonosítójeleit, és leellenőrzik, hogy az adott jelzések valóban ahhoz az autóhoz tartoznak-e, amelyen találhatók. Ha nem, akkor sincs ok a pánikra: elképzelhető, hogy az autó ezzel együtt sem lopott, és az eredetiségvizsgálat eredménye az lesz, hogy a jármű tiszta. Előfordulhat adminisztratív hiba, vagy az is, hogy egy javítás során kicserélték az egyedi azonosítót tartalmazó elemet, ezért egy fehér, 1,6-os dízel autón egy piros, 1,3-as benzines autó alvázszáma szerepel. Az eredetiségvizsgálat célja pontosan az ilyen hibák feltárása, és az esetleg mögöttük levő bűncselekmény felderítésének megkönnyítése.