Mint arról már másutt is megemlékeztünk, egész országot átfogó eredetiségvizsgáló hálózatunk folytonos bővítésével az a célunk, hogy bárhol is lakjanak leendő ügyfeleink, gyorsan elérjenek bennünket. Zala megyében Keszthelyen, Zalaegerszegen és Nagykanizsán vagyunk jelen. Értelemszerű, hogy a megyeszékhelyen és környékén, illetve a megye északi és nyugati felében élőket egerszegi állomásunkon várják kiváló szakembereink.

A hangsúly mindenképpen a “kiváló” szón van. A hálózatunkba jelentkező eredetiségvizsgáló állomások kiválasztásakor a legmagasabb követelmények alapján szűrjük a jelentkezőket. Így garantáljuk az autósok számára a legjobb minőséget, magunk számára pedig a folyamatos növekedés, bővülés lehetőségét. Zalaegerszegi partnerünk jó hírnevének köszönhetően a megyében később bizonyára bővíteni tudjuk majd hálózatunkat, hiszen minden eredetiségvizsgálónak érdeke egy olyan hálózathoz csatlakozni, amely jó hírnek örvend, és a minőség záloga az autósok szemében.

Eredetiségvizsgáló állomásunk megfelelt a legmagasabb követelményeknek. Régóta működik, kollégái óriási tapasztalatot halmoztak fel az évek során, és nem könnyű túljárni az eszükön. Ez a három tényező garantálja, hogy az állomáson az eredetiségvizsgálat után kiállított papír a valós állapotot tükrözi. Érdemes tudni, hogy egy eredetiségvizsgálat öt különböző eredménnyel végződhet, és ebből csak egy az, hogy az autó lopott. Elképzelhető, hogy pl. az alvázszám azért nem illik az autóhoz, mert elírták, vagy mert azt az elemet kicserélték egy javítás során stb. Számos variáció van, és kollégáink felelőssége, hogy egy vadidegen kocsiról, amit akkor látnak életükben először, megbízhatóan megállapítsák, melyik kategóriába tartozik az öt közül.

Az eredetiségvizsgálat tehát nem humbug és nem lehúzás. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az autólopások száma, amely jelentősen, harmadára csökkent azután, hogy több lépésben, fokozatosan kiterjesztve az érintett autók körét, bevezették a kötelező eredetiségvizsgálatot.

Műhelyünkben a szakemberek megbízhatóságból és szakértelemből is számtalanszor vizsgáztak már, és vizsgáznak minden nap. A megye székhelye, elegendő leterhelést biztosít a kollégáinknak ahhoz, hogy tapasztalataik és szaktudásuk szinte napról napra gyarapodjon. Ezzel nem azt állítjuk, hogy keszthelyi vagy nagykanizsai állomásunk dolgozói kevésbé felkészültek, de tény, hogy a legtöbb autót a zalaegerszegi eredetiségvizsgáló állomásra hoznak be. Természetesen bátran ajánljuk a többi műhelyet is Zala megyében, hiszen folyamatosan ellenőrizzük őket a minőség fenntartása érdekében. Ha a hálózatunkból választ eredetiségvizsgáló állomást, bizonyosan nem tévedhet! Bízzon bennünk, bízza ránk!