Győr-Moson-Sopron megyében Mosonmagyaróváron várjuk a kedves ügyfeleket eredetiségvizsgáló állomásunkon. Partnerünk számos szolgáltatást nyújt, többek között motordiagnosztikával, klímaszereléssel és általános szervizeléssel is várják az autósokat.

Külön hangsúlyozzuk, hogy mosonmagyaróvári partnercégünk nem csupán eredetiségvizsgálattal foglalkozik, hanem autójavítással is, ugyanis a szerelésben való jártasság sokat segít az eredetiség vizsgálatakor. Sajnos az autótolvajok mindig megpróbálkoznak valamilyen trükkel, hogy a lopott autókat el tudják adni, és a gyakorlott szemnek feltűnik, ha egy karosszériaelemet megpiszkáltak, hogy más „személyazonosságot” adjanak a lopott autóknak.

Szakértő munkatársaink várják a látogatókat kiválóan felszerelt szervizükben, ahol igyekeznek feltárni az esetleg csalások nyomait. Az eredetiségvizsgálat lényege ugyanis az, hogy a vásárló nehogy lopott autót vegyen. Ha ugyanis nem legálisan kerül a tulajdonába az autó, akkor hosszas rendőrségi ügynek néz elébe, még akkor is, ha bizonyítani tudja jóhiszeműségét. De ez még mindig jobb eset, mintha nem szakember állítja ki, csak úgy, kutyafuttában az eredetiségvizsgálatról szóló dokumentumot. Ha ugyanis a mostani vevő később eladja az autót, és ott derül ki – alaposabb vizsgálat során – hogy a kocsi lopott volt, akkor az eladót bizonyosan nem jóhiszemű vásárlóként, hanem autótolvajként fogják beidézni a helyi kapitányságra. Nagy különbség…

Amit műhelyünk ajánlani tud: szakértők, alaposság, garancia. Utóbbival kapcsolatban megjegyezzük, hogy óvári műhelyünk – és a hálózatunkba tartozó összes többi műhely – rendelkezik biztosítással. Vagyis ha valami fatális hiba vagy a tolvajok hihetetlen dörzsöltsége folytán mégis átcsúszna egy lopott autó a szűrőn, a vevőnek akkor sem aggódnia a kocsi felől. Ha ugyanis a rendőrség később elkobozza a kocsit, de a vevő jóhiszeműsége kiderül, akkor műhelyünk kártalanítja az autó tulajdonosát. Ha biztonságra vágyik, csak minket válasszon Mosonmagyaróváron!