Autófinanszírozás

Ha megtalálta oldalunkat és szeretné ingyen letölteni okmányirodák által megvizsgált és láttamozott szerződéseinket, joggal feltételezzük, hogy járművet készül eladni vagy vásárolni.

Hadd könnyítsük meg a helyzetét azzal, hogy nem csupán a vásárláshoz adunk tippeket, de bemutatjuk Önnek hazánk egyik legjobb autófinanszírozó cégét, az MKB-Euroleasinget.

MKB-Euroleasing

A járműfinanszírozással foglalkozó MKB-Euroleasing hátterében a Magyar Kereskedelmi Bank áll, vagyis hitelességük és szakértelmük nem kérdőjelezhető meg. A bank több évtizede foglalkozik autóhitelekkel és autólízingeléssel – ne feledje, hogy Magyarországon néhány éve már csak lízingelni lehet a megvásárolni kívánt autókat, mivel a járműhitelezést megszüntette a kormányzat. Ezzel együtt a köznyelvben megmaradt az autóhitel kifejezés, hiszen lényegében nincs különbség az egykori hitelek és a most elérhető lízingkonstrukciók között.

Az MKB Euroleasingnél a járműhitel igénylése pofonegyszerű. Ha minden szükséges dokumentum rendelkezésére áll, az MKB-val rendkívül gyorsan megköthető a szerződés. Az MKB lízingkonstrukciói segítségével használt és új autót is finanszírozhat.

A lízingelés legfontosabb feltételei:

  • Minimális finanszírozott összeg 500 000 forint, 8 évesnél idősebb járműre 400 000 forint,
  • maximális összeg a jármű árának 60–80%-a,
  • maximális futamidő magánszemély esetén 84 hónap (7 év), vállalkozás esetén 96 hónap (8 év).