Tudta, hogy közvetlenül a finanszírozótól is kérhet ajánlatot személyautó vagy kishaszongépjármű megvásárlásához? Kérjen kötelezettségmentes ajánlatot 1 perc alatt.

Hadd könnyítsük meg a helyzetét azzal, hogy nem csupán a vásárláshoz adunk tippeket, de bemutatjuk Önnek partnerünket, hazánk egyik legjobb autófinanszírozó cégét, az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.-t.

MKB-Euroleasing

LogóA járműfinanszírozással foglalkozó MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. hátterében az MKB Bank Zrt. áll, vagyis hitelességük és szakértelmük nem kérdőjelezhető meg. Az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. több évtizede foglalkozik autóhitelekkel és autólízingeléssel – ne feledje, hogy Magyarországon néhány éve már csak lízingelni lehet a megvásárolni kívánt autókat. Ezzel együtt a köznyelvben megmaradt az autóhitel kifejezés, hiszen lényegében nincs különbség az egykori hitelek és a most elérhető lízingkonstrukciók között.

Ajánlatkérés

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. munkatársai felvehessék Önnel a kapcsolatot a további részletek egyeztetése érdekében. Az ajánlatkérés kötelezettségmentes.

  Az Ön neve

  Email címe

  Telefonszáma

  Szerepel a KHR (korábbi nevén BAR) listán?

  Igényelt összeg (Ft)

  Jármű adatai (típusa, évjárata)

  Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot

   

  Az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.-nél a járműhitel igénylése pofonegyszerű. Ha minden szükséges dokumentum rendelkezésére áll, rendkívül gyorsan megköthető a szerződés. Az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. lízingkonstrukciói segítségével használt és új autót is finanszírozhat.

  A lízingelés legfontosabb feltételei:

  • Minimális finanszírozott összeg 500 000 forint, 8 évesnél idősebb járműre 400 000 forint,
  • maximális összeg a jármű árának 60–80%-a,
  • maximális futamidő magánszemély esetén 84 hónap (7 év), vállalkozás esetén 96 hónap (8 év).

  Logó